• INFO@STICHTINGFIO.NL

Tussenstand Inzamelingsactie BIBIN €161.000,-

TUSSENSTAND €161,000,- Van een slechte start tot een succesvolle inzamelingsactie, dit past precies in onze cultuur. Moslims geven graag en gul dat blijkt steeds weer: we zijn kampioen in het doneren van geld aan zaken die we belangrijk vinden. Ons geld gaat allang niet meer alleen naar moskeeën, ook voor persoonlijke drama’s trekken we de portemonnee en nu ook Alhamdoelilah voor het realiseren van Islamitische begraafplaatsen.
De inzamelingsactie loopt zo succesvol dankzij drie factoren, .“Ten eersten beseft de Ummah dat er iets speelt: dat is hier duidelijk het geval, er is behoefte aan Islamitische begraafplaatsen. Ten tweede krijgen de Moslims nu steeds meer het gevoel dat het vertrouwd is’ die groep wordt groter onder de Moslims in Nederland ’ ten derde men beseft dat Islamitische begraafplaatsen een noodzaak is!


STEUN RAYAD AL JANNAH EN DONEER MEE?
Met jullie bijdrage bouwen we samen aan eeuwige grafrust.

Moge Allah jullie alvast rijkelijk belonen voor jullie steun en donatie!
جزاكم الله خيرا

www.BIBIN.nl Bijzondere Islamitische Begraafplaatsen in Nederland.

Kijk op onze website (www.bibin.nl) voor meer info en meld je ook aan voor onze Congres op 2 en 3 november in Utrecht. Wil je op de hoogte gehouden worden, wordt dan vrienden van ons Facebook pagina BIBIN.
Wij zijn jullie op voorhand zeer dankbaar voor jullie donatie en het delen van dit bericht. Moge ALLAH jullie rijkelijk belonen. Barak Allah hoe fie koem…